Whiteboard

3 smarte ting, du helt sikkert mangler på arbejdspladsen

Vi nærmer os det nye kalenderår, og det betyder, at din arbejdsplads helt sikkert gerne vil betale nogle regninger, så der ikke skal betales overskudsskat. Der er mange gode måder at investere på, og vi kommer her med 3 bud på, hvordan du kan optimere arbejdspladsen for enhver, der benytter den.

Whiteboards

Whiteboards er super praktiske tavler, som gør sig godt til ethvert møde. Man kender dem også fra folkeskolen, hvor de efterhånden har erstattet de gamle kridttavler, fordi det er meget mere praktisk at bruge sorte tuscher i stedet for kridt. Det er også nemmere at viske ud i samme ombæring. Whiteboards kan man næsten aldrig få for mange af, og der er bestemt også mulighed for nu om dage at finde billige whiteboards, hvis man kigger de rigtige steder.

Digitale skilte

Vi bliver ved tavle/skilte-sektionen, fordi digital skiltning er på mange måder super praktisk. Med statiske skilte skal du manuelt skifte informationen ud, og der kan ikke kobles op med data fra forskellige systemer. Med digital skiltning kan du se ændringer i eksempelvis bookning af lokaler og lignende, og det vil blive meget nemmere at bevæge sig rundt for nye i bygningen – særligt hvis virksomheden er en stor en.

Borddelere

Sidder alle ansatte tæt, fordi du gerne vil spare på pladsen? Så skal du tænke på, om de bliver forstyrret af hinanden. Med borddelere kan du komme dette problem til livs, så alle kan få en smule privatliv og udføre deres daglige opgaver med større koncentration. Alternativt er at skabe mere mellemrum, men det koster også på antallet af tilgængelige borde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *