Hus & have

3 tips til klassiske problemer i hjemmet

Hvis du er husejer, har du sikkert erfaret, at der kan opstå nogle problemer, som du helt sikkert ikke føler, at du har fortjent. Der er i hvert fald ting, som du ikke er i kontrol over, og som man umiddelbart skulle synes ville kræve professionel hjælp. Men vi giver dig her gode råd til, hvordan du kan komme tilsyneladende umulige problemer til livs med simple fifs.

Et sprunget vandrør

Et sprunget vandrør synes umuligt at fikse uden hjælp. Særligt, fordi skaderne nogle gange kan være svære at identificere. Men skjult rørskade er bestemt også noget, du kan fikse med brug af nogle simple produkter skabt præcis til formålet. Du kan altså hurtigt selv tage handling og undgå en oversvømmet kælder med problematiske fugtskader til følge.

Eddike til kalkfyldte enheder

Et godt gammelt husmortrick, som virker. Har du eksempelvis et tilstoppet brusehoved, er der ingen grund til at købe nyt. Det skyldes højst sandsynligt bare kalk, og det kan du fikse med en spand med eddike. Lad den stå i 24 timer med hovedet i. Du har nu et brusehoved, der igen giver perfekte stråler, når du er i bad.

En tilsmudset sofa

Dette er supertippet til dig, som har spildt ting i sofaen, som efterhånden er blevet godt tværet ud. Det kan eksempelvis være chokolade eller lignende. Dup først området med lidt vand, og pres herefter kartoffelmel ned i området så godt som muligt. Brug eventuelt en ske til at fordele melet. Vent 10-15 minutter. Støvsug nu området for mel, og din sofa vil se så god som ny ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *