Askebrænde

Askebrænde i høj kvalitet – find det hos Strandgård Brænde

Askebrænde i høj kvalitet - find det hos Strandgård Brænde

Strandgård Brænde har siden 1995 leveret biobrændsel til beboere i ejendomme med pillefyr eller anden form for biobrændsel anlæg – for eksempel brændeovne eller pejse – i hele det østlige Jylland. Leveringszonen strækker sig helt fra Nimtofte i nord til Fredericia i syd, og så langt vestpå som til Silkeborg og Thyregod. Også de større byer om Odder, Århus og Vejle er inkluderet i Strandgård Brændes leveringszone – så er du bosiddende i en af disse, eller i oplandet hertil, kan du med fordel vælge at købe dit brænde hos Strandgård Brænde.

Askebrænde i høj kvalitet hos Strandgård Brænde

Hos Strandgård Brænde kan du vælge imellem flere forskellige typer af brænde: Askebrænde, bøgebrænde eller birkebrænde i høj kvalitet. Hvis du er en fan af askebrænde, kan du finde den i en ovntørret version – 100% klar til brug hos Strandgård Brænde. Du behøver med andre ord ikke at indkøbe dit askebrænde, førend fyrings sæsonen går i gang, da du ikke skal påregne ekstra tørrings tid.

Ovntørringen bevirker desuden, at askebrænde fra Strandgård Brænde kun indeholder højst 10% vand i kernen. Det vil sige, at du får den maksimale brændegenskab og dermed den bedste fyrings økonomi. Askebrænde er netop populært, fordi der er en god sammenhæng mellem pris og brændværdi – brændværdien hos askebrænde er kun en anelse lavere end hos egetræ, som dog er en del dyrere.

Køb brænde og andet biobrændsel hos Strandgård Brænde

Når du køber brænde hos Strandgård brænde, kan du være sikker på, at det er klart til anvendelse. Brændet er grundigt tørret, og har desuden ligget i tørvejr på et lager lige indtil levering. Foruden askebrænde, bøgebrænde og birkebrænde finder du hos Strandgård Brænde træbriketter til optænding, samt træpiller til dit pillefyr. Og så får du dit biobrændsel leveret hurtigt og direkte til døren.

Læs mere om askebrænde på strandgaardsbraende.dk