Rengøringsvogne

Bedre rengøring med en professionel rengøringsvogn

Er der også altid lidt for mange redskaber og rengøringsmidler at bære med rundt på, når der skal gøres rent på din arbejdsplads? Gør det dit arbejdet for besværligt?

Det kunne godt lyde som om, du mangler en rengøringsvogn. Rengøringsvogne er i mange sammenhænge en nødvendighed, hvis det er bare lidt større store områder, som skal rengøres, hvad enten det er dagligt, ugentligt eller mindre.

Rengøringsvogne findes i et væld af varianter – du kan købe alt lige fra små rengøringsvogne med en spand- og moppeholder til større rengøringsvogne til professionelt brug. Vognene kan købes med eller uden forskelligt udstyr. Du kan købe komplette vogne, som har det hele. Det samme gælder gulvvogne, som er fokuseret på gulvvask i store kontorbygninger eller andre steder med store gulvarealer. Du kan også anskaffe dig købe rengøringsvogne med drypsystem el. med kopsystem, rengøringsvogne med bredpresse, rengøringsvogne til microfibersystem, kompakte rengøringsvogne, wetmop vogne, hotelvogne, vaskerivogne og trappevogne.

Da der findes et stort udvalg af rengøringsvogne, er det vigtig, at inden du starter med at anskaffe dig en rengøringsvogn, at du gør dig klart, hvilke behov du har. Mange vogne kan nemlig tilpasses dine behov, enten som komplet vogn eller med det rette tilbehør. Skal du have komponentkurve, flere spande og beholdere, affaldssystem, plads til koste eller udstyr til at pudse vinduer?

Det vigtigste er, at du vælger fra et udvalg af professionelle rengøringsvogne i en solid og slidstærk kvalitet, gennemtænkt design og korrekt ergonomisk udformning.

Det kan måske virke uoverskueligt eller dyr at skulle anskaffe sig en vogn, men både tid og penge er givet godt ud og kommer hurtigt tilbage i effektivitet og arbejdsglæde.

Som du kan se, er mulighederne mange og den rette rådgivning er heldigvis ikke langt væk. Knud E. Dan A/S arbejder med rengøringsmidler og udstyr til erhvervslivet og har stor erfaring til at guide dig til den rette rengøringsvogn. Her får din virksomhed del i mere end 55 års erfaring indenfor rense- og rengøringskrævende områder.

Knud E. Dan A/S har gennem sin historie opbygget en betydelig viden. Denne viden og erfaring bruges hver dag og stilles især til rådighed, når kunder i det danske erhvervsliv, som eksempelvis jer, står i teknisk vanskelige situationer, ved specialopgaver og når man bare gerne vil lette hverdagen for det rengøringspersonale, som gør et stort stykke arbejde i at holde arbejdspladsen kørende.

Har du for eksempel set deres Vileda rengøringsvogne, minimop vogn eller Ultra Speed Pro spandevognen?