erotik

Bliv en mester til erotisk massage

Massage er dejligt og afslappende. Erotisk massage er samtidig ophidsende og vækker lysten til at lege med din partner. Men hvordan giver du erotisk massage?

Der er særligt to ting du ikke ønsker med din massage. For det første må din teknik ikke føles ubehagelig. For det andet må du ikke massere din partner i søvn. I begge tilfælde er der ingen udsigt til mere leg i sengen.

Sæt en god stemning

Start med at finde nogle lækre håndklæder og bløde tæpper frem. Tænd et par stearinlys og sæt noget afslappende musik på. Det er vigtigt at sætte den rette stemning. Og sørg for at din partner ikke bliver kold eller fryser.

Til den gode stemning hører en erotisk massageolie. Lad være med at bruge den i skabet under vasken. Du kan finde olie og hjælpemidler hos Erotic Master.

Start med kropsmassage

Lad være med at springe direkte til de frække dele af massagen. Start med at bruge 20 minutter på en helt almindelig kropsmassage. Det får blodet til at strømme og din partner slapper af.

Lav langsomme bevægelser og brug håndroden til at massere med. Spørg gerne om der er ømme punkter og læg dit fokus der.

Nu til den sjove del

Efter kropsmassagen kan du begynde at gå tættere på de intime kropsdele. Men uden at røre. Du vil pirre og opbygge seksuel spænding.

Begynd med lette berøringer af kønsdelene og masser blidt med hænderne. Øg intensiteten ganske stille og roligt. Hvis din partner er lige ved at nå klimaks, så må du ikke stoppe. Lad din partner komme og slappe af bagefter. Det giver en ualmindelig afslappende følelse i kroppen og dens muskler bagefter. Målet med massagen er ikke nødvendigvis samleje. Målet kan også være at gøre din partner fuldstændig afslappet.