Smertelindring

Brug el stimulation til smertelindring i din akupunkturklinik

Hvis du arbejder som akupunktør eller med et lignende erhverv, kan det være en god ide for dig, at du ser nærmere på el stimulation som smertelindring af dine patienter. Det kan være et godt supplement til den behandling, som du tilbyder dem nu. El stimulation fungerer på den måde, at du sætter elektroder på patienten på det område, hvor det gør ondt. Apparatet sender så højfrekvente elektriske impulser gennem patienten. Impulserne når ned i de dybereliggende muskellag, som ofte er der, hvor smerterne er. Mange patienter oplever en markant forbedring i forbindelse med el stimulation, og nogle kan endda trappe ned på deres medicin. 

Et godt el stimulationsapparat til smertelindring at have på din klinik er et Tens apparat. De laver apparater af en rigtig god kvalitet. De er nemme at bruge og fås i mange forskellige udgaver og prisklasser. Det gør, at det er nemt for dig at finde den, der passer til din klinik. Et godt sted for dig at købe et Tens apparat er hos acupunctureshop.dk. De har et stort udvalg af både Tens og andre apparater og effekter, der kan være gode for dig at have i din akupunkturklinik. 

Mange patienter vil blive meget glade for, at du nu kan tilbyde dem muligheden for el stimulation i din klinik. Hvis du har patienter, der kommer til dig, fordi de har smerter, kan du nu tilbyde dem flere forskellige former for behandlinger. Det gør, at de virkelig føler, at du gør noget for, at de skal få det godt igen. 

Det kan være meget forskelligt, hvad dit budget er i forhold til at anskaffe et el stimulationsapparat. Hos acupunctureshop.dk har de apparater i mange forskellige prisklasser. Det gør, at du nemt kan finde den rigtige for dig. Lige meget om du har en stor klinik, eller du lige er startet op, kan du finde den helt rigtige.