Modetøj fra danske og internationale brands

Derfor elsker vi at gå i tøj af hør

Når du skal ud at købe din næste kjole, så bør du overveje at købe en hørkjole. Du tænker måske at det er et groft og kedeligt stykke stof, men sådan er det slet ikke.

Hør er slidstærkt og langt mere bæredygtigt end bomuld. Det er fordi hør er lettere at dyrke og kræver mindre vand i forarbejdningen. Der kræves heller ikke den samme mængde kemikalier i hør.

Nemt at vaske

Hør har nogle af de stærkeste naturlige fibre som gør tøjet virkelig slidstærkt. Derfor er det nemt at passe på. Det skal vaskes ved lav temperatur og tåler en tur i tørretumbleren.

Hør i god kvalitet vil rynke. Lad være med at stryge dit tøj af hør. En del af dens charme er netop det naturligt rynkede udseende.

Åndbart og godt for allergier

Klassisk bomuldstøj har det med at holde på fugt og kan virke irriterende for mennesker med irriteret hud. Når du vælger hør vil du opleve færre gener fra allergi fordi det ånder bedre.

Det betyder også at hør er langt mere behageligt at have på en varm sommerdag hvor du har brug for luft under kjolen. Stoffet sørger effektivt for at fugt bliver kanaliseret væk fra kroppen. Af samme årsag er hør også godt til sengetøj.

Holder dig varm og afkølet

Hvor hør er det perfekte sommertøj, kan du også bruge det i køligt vejr. Når du bruger bomuld om efteråret kan du hurtigt få varmen, men så kommer du til at svede og bliver nødt til at tage noget tøj af.

Hør er mere funktionelt. Det vil holde varmen inde og transportere fugten væk fra kroppen. Når fugt bliver koldt vil du begynde at fryse. Derfor kan du brug hør på både varme og kølige dage.