Undervogn

Derfor er det en fordel for dig at sænke din undervogn

undervogn

Nogle vælger at sænke deres undervogn på bilen for syns skyld, men mange gør det også, fordi det kan være med til at give et bedre vejgreb. Det giver dig derfor en højere grad af sikkerhed, når du kører bil. Derudover gør den sænkede undervogn, at der ikke er lige så meget vindmodstand, når du kører bil. Det gør, at du ikke bruger lige så meget brændstof. Der er derfor også nogle sikkerhedsmæssige og nogle økonomiske aspekter i forhold til at sænke sin undervogn.

Når du vil sænke din undervogn, kan du typisk vælge mellem tre forskellige løsninger. Dem kan du læse meget mere om på en side som billig-gevindundervogn.dk, men vi kommer også kort ind på dem her. De tre måder er ved hjælp af et sænkningssæt, en sportsundervogn eller en gevindundervogn.

Sænkningssættet er for dig, der ønsker en billig løsning. Det kan være, at du ikke har mange penge til at sænke din undervogn for. Det kan også være, at du gerne lige vil prøve det med at sænke undervognen af, inden du vælger at købe noget dyrere udstyr. Sænkningssættet giver dig dog stadig en høj grad af komfort, selvom du ikke betaler så meget for det.

En anden mulighed er, at du får sænket din undervogn som en sportsundervogn. Der køber du et særligt kit, så din bil bliver ligesom en sportsundervogn. For eksempel arbejder støddæmperne i et sportsundervognskit meget hurtigere end normale støddæmpere. Derudover er fjedre og støddæmpere afstemt hinanden fuldstændig minutiøst.

Den tredje mulighed er, at du sænker din undervogn med et gevindundervognskit. Der har du mulighed for selv at bestemme højden, ja, du kan selv indstille den, så den passer til dit behov. Det kan være, at du gerne vil have sænket bilen om sommeren, men at du så gerne vil hæve den om vinteren, hvor der ligger masser af regn og sne på vejene.