Organiserings- og opbevaringsprodukter

Derfor skal du have et smykkeskrin

Du skal til fødselsdag og vil have en hel særlig halskæde på. Den passer perfekt og du ved lige præcis hvor du har lagt den. Den ligger i æsken i øverste kommodeskuffe. Når du åbner æsken bliver du omgående træt og tager en dyb indånding. Æsken er fyldt til randen med kæder, ringe, vedhæng, armbånd og enkelte genstande der egentlig burde have en anden plads.

Smykkeopbevaring kan være et kaos

Det nemmeste er at vende bunden i vejret på æsken og prøve at fiske kæden frem. Den har et lille vedhæng så den er nem at genkende. Men ak, vedhænget har kilet sig fast i et armbånd fra din bedstemor. Og kæden har på magisk vis lavet en gordisk knude i samarbejde med sølvkæden fra din konfirmation. Du får behændigt viklet en hårelastik ud af klumpen. Mens en ti-krone fra 1984 følge med og ruller under sengen, går du i gang med at løsne knuden.

Køb et smykkeskrin

Situationen er kendt af de fleste. Faktum er at du har brug for et smykkeskrin. Så slipper du for besværet med knuder og ting der falder ud. Et smykkeskrin har mange funktioner. Det hjælper dig med at holde orden i din smykker så du nemt kan få fat på dem. Men skrinet hjælper også med at passe på dine smykker så de ikke bliver ridsede eller bøjet.

En praktisk løsning til opbevaring

Hos Simply Organized kan du købe skrin der kan kombineres. De passer på et bord eller en kommode uden at rode. Du kan få moduler til kæder, ringe, armbånd og meget mere. En lækker detalje er at du hurtigt kan pakke en skuffe som du kan tage med på farten. Slut med at lede efter smykker. Og slut med kaos i æsken med smykker.