Arbejde

Ekco.dk klæder dig på til arbejde

Hvad enten du leder efter sikkerhedssko, firmatøj, komfortable sko til jobbet eller personaleuniformer, kan du regne med, at Ekco.dk klæder dig godt på til arbejdet. Firmaet er din lokale tøjleverandør i Roskilde og Storkøbenhavn.

De fleste mennesker bruger halvdelen af deres vågne tid på jobbet i hverdagene. Derfor er det langt fra ligegyldigt, at det tøj, du har på i arbejdstiden, er både komfortabelt og af høj kvalitet. Du kan finde professionelt arbejdstøj og sko hos Ekco.dk.

Få komfort og sikkerhed til fair priser

Uanset branche betyder arbejdstøj og -sko meget. Hvis du har et job, hvor du er fysisk aktiv, er det vigtigt for din krop, at du har nogle sko, der er gode for fødder, ben og ryg. Ekco.dk’s store udvalg af både jobsko og sikkerhedssko giver rig mulighed for at finde det perfekte match til dig.

Er du i servicebranchen, betyder det meget for kundekontakten, hvordan du og dine kolleger eller medarbejdere præsenterer jer. Ekco.dk tilbyder professionelt tøj og påtrykker og broderer mere end 25.000 logoer og navne om året. Hos dem kan du få det helt rigtige, specialiserede firmatøj til din arbejdsplads.

Prøv, før du køber

Hos Ekco ved de, at man ofte bliver gladere for resultatet, hvis man har set og prøvet sit arbejdstøj, før man køber det. Derfor kan du bestille deres rullende butik ud til din arbejdsplads – helt uforpligtende og gratis. Du kan også besøge deres store butik i Roskilde, hvor du finder Sjællands største sortiment af sikkerhedssko, regntøj i høj kvalitet, sikkerhedstøj med reflekser, der lever op til regler og krav, og meget mere.

Kontakt Ekco på telefon: +45 467 576 22 eller mail: ekco@ekco.dk, hvis du vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *