medicinsk udstyr og tilbehør

Eksplorationsgel i høj kvalitet

Hos Ekkomed finder du et bredt udvalg af medicinsk udstyr i høj kvalitet. Har du for eksempel en klinik, hvor I udfører colonskopi, endoskopi, proktoskopi, gastroskopi eller gynækologi, så er vores eksplorationsgel fra Lubri et oplagt valg at have i skuffen til diverse undersøgelser. Eksplorationsgel fra Lubri er lugtfri og den irriterer ikke huden. Derudover har den, den smarte egenskab at den er vanopløselig. Den er ydermere allergivenlig, hvilket betyder dig og din klient ikke skal bekymre jer om små irritationer. Eksplorationsfel fra Lubri indeholder ikke toksiske ingredienser og påvirker ikke dine kirurgiske instrumenter, ej heller gummi eller plast. Med andre ord så får du et utroligt sikkert og hudvenligt produkt, når du køber eksplorationsgel fra Lubri.

Ekkomed, en virksomhed du kan stole på

Hos Ekkomed går vi op i at skabe gode relationer til vores kunder, hvilket er noget, vi har succes med, da vi har flere tilbagevendende og trofaste kunder. Vi har masser af erfaring indenfor medicinsk udstyr og gør en dyd ud af at finde skræddersyede løsninger og de mest passende produkter til vores kunder. Det er vigtigt at føle sig tryg indenfor den medicinske verden, og tryghed og kvalitetsprodukter er noget vi forstår os på.

Bredt udvalg af medicinsk udstyr

I vores sortiment finder du alt fra operationslamper, til hygiejneprodukter såsom allergivenlig sæbe og håndsprit til udstyr til ultralyd. Har du brug for råd og vejledning med hensyn til vores produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores kyndige og professionelle team står klar til at hjælpe dig. Grib telefonen eller send os en mail, og få svar på dine spørgsmål og forespørgsler allerede i dag.