Hjælpemidler til byg og anlæg

En dækselløfter skåner ryggen

Det kan være meget hårdt med et fysisk arbejde som konstruktionsarbejde hvor man skal løfte tungeting som dæksler. Derfor er det helt essentielt at have det rette udstyr, så man kan passe godt på sinkrop, og i særdeleshed sin ryg. Når du bruger en dækselløfter, mindsker du risikoen for arbejdsskader ogskåner din og dine medarbejderes ryg. Dette sikrer et bedre arbejdsmiljø, hvor der ikke er nogen derskal løfte mere end de kan holde til.

Gør arbejdet nemmere

En dækselløfter gør arbejdet nemmere for dig og dine medarbejdere, og I bliver skånet for meget tungeløft. Dækselløfteren er transportabel og fleksibel at have med rundt til forskellige opgaver fordi den kunvejer 5kg. Dog kan den løfte op til 300kg, og er dermed en uvurderlig hjælp til konstruktionsopgaver.Med en dækselløfter gør du arbejdet mindre slidsomt for dine medarbejdere, og de kan derfor holde tilmere.

Gå på udkig i vores brede udvalg

Er du på udkig efter andet udstyr end en dækselløfter, så kan du med fordel udforske vores store udvalgaf produkter og udstyr til at løfte og håndtere tunge ting. Det er specielt vigtigt at tænke på sikkerheden,når man arbejder i konstruktionsbranchen, og vi er glade for at kunne være med til at opretholdesikkerheden på din arbejdsplads, ved at tilbyde det rette udstyr. Arbejdsopgaver er forskellige, men vi erhelt sikre på at du kan finde hvad du leder efter hos os.

Vi hjælper dig med at finde de rigtige produkter

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige dækselløfter, eller har du spørgsmål til nogle af vores andreprodukter og udstyr, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med allespørgsmål og henvendelser.