Lenovo server- og storageløsninger

Er din server hurtig nok?

Hastighed og driftsikkerhed er alfa og omga ved en server. Din virksomhed har brug for en stabil server der aldrig går ned. Det er irriterende at skulle afbryde sit arbejde for at løse problemer med en server der er gået ned.

Nogle gange kræver det en tekniker udefra som kan løse problemet. Imens kan dine medarbejdere ikke løse deres opgaver. I kommer bagud – og i værste fald mister du kunder.

Hvor hurtig skal en server være?

Det kommer jo egentlig an på virksomhedens behov. Men når du føler at du skal vente på serveren, så er den for langsom.

En servers svartid bør ligge under 200 millisekunder og gerne under 100 millisekunder. Når svartiden ligger over 500 millisekunder, så har du et problem.

Du kan teste din server hos ServerStorage. Her kan du også få opgraderet til et Lenovo ThinkSystem som har netop hastighed og stabilitet i fokus.

Driftsikkerhed er uvurderlig

Kender du den følelse i maven når din hjemmeside ikke virker. Af en eller anden grund er den nede. Du kontakter din host og får at vide at serveren er nede.

Hvad føler du? – Helt sikkert en grad af irritation efterfulgt af tanken om alle de kunder du mister fordi de ikke kan komme in på din hjemmeside. Og hvilket ry giver det ikke at din side ikke altid virker?

En stabil server kan ikke gøres op i penge. Betal det det koster.

Kan en server blive for dyr?

Ja, hvis den ikke matcher din virksomheds behov eller økonomi. Men i sin ydeevne er servere dyre. Derfor kan det betale sig at leje sig ind i datacentre i stedet for at have sit eget. En driftsikker og stabil server er dyr. Samtidig skal den være fremtidssikret. Men tænk over hvilke tab din virksomhed risikerer ved en dårlig server.