Gardiner og solafskærmning

Få bedre akustik med de rette gardiner

Hos Gardin Montøren kan du få anerkendte og populære lyddæmpende gardiner, som er med til at skabe et bedre miljø indendørs på din arbejdsplads. Moderne arbejdspladser kendetegnes oftest ved minimalistisk møblering, højt til loftet og relativt hårde gulve, som alle bidrager til et mere støjende miljø. Få en uforpligtende snak med os om, hvordan du kan forbedre dit arbejdsmiljøs akustik med de rette gardiner.

Mørklægningsgardiner der tager sol og lyd

Hos Gardin Montøren finder du i vores sortiment af lyddæmpende gardiner også fantastiske mørklægningsgardiner, som også kan være med til at forbedre akustikken i et rum. Dette kan være nyttigt i et møderum til præsentationer, men også i hjemmet til soveværelset. Vores mørklægningsgardiner er særligt udviklet til at have en lydabsorberende kerne, der skruer ned for støjniveauet i rummet.

Flere løsninger i én

Når vi kommer ud og ser på jeres rum og arbejdsmiljø vurderer vi hvilke gardiner, der egner sig bedst til jeres rum ved både at tage højde for sol, skygge, afskærmningsmuligheder og lyd. Vi snakker med jer om jeres behov, ønsker og idéer og kan derefter skræddersy en løsning til jer. Gardiner kan også være en eminent løsning til let og elegant at inddele rum, hvis I for eksempel har et stort og åbent kontor, hvor det kan være rart med en øget følelse af privatliv, når man sidder ved sin computer. Mulighederne er mange og én ting er sikkert, og det er at gardiner i den grad er med til at forme et rum. Med professionel vejledning og produkter i topkvalitet fra Gardin Montøren kan du skrue op for trivslen på din arbejdsplads.