Mode

Få garderoben fyldt op med Soulmate tøj

Sommeren er ved at gå på hæld. Men det betyder bestemt ikke, at du ikke kan lade din modebevidste kvinde fortsætte med at blomstre hen i efteråret og mod vinter. Det kan du gøre med Soulmate tøj, som de forhandler hos Huset Nord. Hos Huset Nord har de et stort udvalg af det danske tøjmærke, som ønsker at få dig til at udtrykke den feminine og personlige stil.

Klikker du dig i gennem Soulmate på Huset Nords hjemmeside, vil du lynhurtigt spotte farver og mønstrer i massevis. Her er kælet for detaljen, så du kan mixe og matche det på kryds og tværs efter dit ønske og stil. Hvad end det er en kjole, en skjorte eller nye bukser, du mangler i garderobeskabet, kan du garanteret finde det blandt Soulmates kollektioner, som nøje er udvalgt til hver sæson. Ja, faktisk til hver måned. Soulmate designer tøj til hver måned, og du vil derfor med deres mærke altid være klar med de nyeste modetendenser. Dog skal det naturligvis ikke afholde dig fra at bruge din yndlings julikjole til julefrokosten i december.

Du kan shoppe online, eller du kan tage forbi butikken, som er beliggende i Randers på Middelgade 5-7. Her står Huset nords ansatte klar til at hjælpe dig med hvad end, du er på udkig efter. Her har de forstand på hvilken farve og style, der passer til netop dig. Tøv heller ikke med at føg Huset nord på Instagram for at blive inspireret og opdateret på de nyeste stylesog kollektioner fra Soulmate såvel som alle de andre fine mærker. Her kan blandt de mange fine mærker blandt andet nævnes Rue de Femme, Ilse Jacobsen og Modström.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *