Køkken

Få kogende vand på få sekunder

Bruger du meget kogende vand i din madlavning? Eller nyder du godt af te, kakao eller instant kaffe? Så er der faktisk ret meget tid for dig at spare. Det kan nemlig være ret så tidskrævende, at vente på at elkedlen kommer i omdrejninger. I en travl hverdag gælder det om at komme igennem de daglige pligter hurtigt. Så er der mere tid til at prioritere dig selv, familien eller dine venner. Det er her at en Cooker kommer ind i billedet. Med en Cooker kan du nemlig på få sekunder få kogende vand direkte fra vandhanen. På Easyhot.dk kan du få Cookeren i både mat sort, krom og messing, så den passer til et hvert køkken. Den nyeste opfindelse er en Cooker, som både kan lave koldt, kogende og brusende vand fra samme hane. Men det er helt op til dig og dine behov, når du skal vælge din nye vandhane.

Spar på ressourcerne

Cookeren er i bund og grund også en mere bæredygtig løsning. Når du bruger Cookeren i stedet for elkedlen eller gryden, så bruger du både mindre vand og energi. Det kræver nemlig meget mere energi, når du varmer vand på den gammeldags måde. På den måde kan du altså også spare penge på længere sigt.

Installering af Cooker

Du kan sagtens selv installere din Cooker, da den bliver leveret med monteringsvejledning. Det kræver blot, at du har vandforsyning i dit vaskeskab. Hvis du ikke selv er super handy, så kan du også snildt få hjælp. De fleste VVS installatører kan let installere den for dig. Der er til gengæld penge at spare, hvis du har mod på, at kaste dig ud i installationen selv.