staldinventar

Find alt i staldudstyr hos Staldinventar

Din hest fortjener kun det bedste, og det er vi udmærket klar over hos Staldinventar. Derfor finder du altid et fantastisk sortiment af staldudstyr i den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser hos os. Gå på opdagelse i vores udvalg allerede i dag og find lige præcis, det du står og leder efter.

Robuste foderspande

Foderspande er et musthave i en stald og hos os finder du det i alverdens størrelser. Du finder både de mindre transportable foderspande, som kan sættes fast over en stalddør, men også de større til dig, der fordrer flere heste sammen samtidigt måske i en løsdrift. Vores foderspande er kvalitetssikrede og robuste, så dine heste kan få glæde af dem i lang tid fremover. Derudover finder du også essentielt staldudstyr såsom vandkopper og høhække i vores udvalg.

Bliv let på tå med en trillebør

Når det kommer til staldudstyr, så er en trillebør uundværlig. Du kan bruge den både til fodring og til udmugning og til at transportere tunge ting som for eksempel den bund, din hest står på i sin boks. Hos Staldinventar finder du et solidt udvalg af slidstærke og flotte trillebøre, der kan tåle hverdagens knubs i en stald. Vi har trillebøre i de mindre størrelser til dig med den mindre stald og i de større størrelser til dig, der har brug for at den kan indeholde mere og ikke er bange for vægten af indholdet. Find din yndlingstrillebør hos os allerede i dag.

Råd og vejledning

Nogle gange kan det at finde det rette staldudstyr være lidt af en jungle. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan guide dig i den rigtige retning.