Hus & have

Find brugskunst, udstyr til galleri og interiør på malericentralen.dk

Indretningen af vores hjem kan ses som et spejl af vores personligheder. Det er her, vi føler os trygge, og her vi kan føle os hjemme. Men det er også her vi kan slappe af og vi ikke behøver at præstere. På malericentralen.dk kan du finde tilbehør til interiør, brugskunst med videre, som passer lige ind i dit udtryk.

En plakat i ramme kan give et moderne og stilrent udtryk. Du kan finde et udvalg af plakater, samt rammer at sætte dem i. Herunder værker af Asger Jorn, citatplakater samt diverse klassiske litografier og originale malerier. Det store udvalg betyder at du kan finde noget for enhver smag, om det skal være minimalistisk og moderne, eller et vildere udtryk af impressionisme eller surrealisme.

Af rammer forhandles både til lærreder, plakater, fotografier og plader. De findes i mange forskellige størrelser og kvaliteter, hvorfor du kan være sikker på at finde en ramme, der passer til billedet. Det er vigtigt at rammen understøtter det du vil hænge op, så det får et harmonisk udtryk.

Pynt og kunst til hus og have

De praktiske LED stearinlys giver et miljørigtigt skær til det hyggelige hjem. Blandt et bredt udvalg af nips og pynteartikler kan nævnes skulpturer, træfigurer og dekorative kunstige frugter. Der er også spejle, ure, lysestager og gaveidéer at finde. På hjemmesiden forhandles også mindre møbler, såsom barstole, borde, reoler og lamper.

Mangler du pynt til haven, som kan skabe den rette stemning, kan du gå på jagt i udendørs artikler som husnumre, vejrstationer, fuglebade og -huse. En mindre fontæne eller vandsten kan hjælpe med at give haven et organisk og levende præg.

Hos malericentralen er du sikker på at finde noget, der passer ind i lige din indretning, ude såvel som inde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *