Olholm.dk

Find sikkerhedssko til alle formål på olholm.dk

Find sikkerhedssko til alle formål på olholm.dk

Ifølge gældende dansk lovgivning er arbejdsgiver forpligtet til at stille sikkerheds udstyr til rådighed for medarbejderne, hvis arbejdsopgaverne er af særligt farlig eller risiko fyldt karakter. Det kan for eksempel være inden for brancher så som de tungere håndværk, industri, lager, produktion, eller bygge og anlæg. På byggepladser vil den fulde udstyrs pakke indeholdende hjelme, beskyttelseshandsker, sikkerhedsbriller og værnefodtøj – også kaldet sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler eller sikkerhedssandaler – være påkrævet.

Hvad er værnefodtøj eller sikkerhedssko?

Et par gode sikkerhedssko er konstrueret således, at de beskytter imod en række faktorer, som kan medføre skade på fødder og tæer. Som standard er et par sikkerhedssko altid forsynet med en særligt forstærket tåkappe af metal eller kunststof. Denne tåkappe beskytter tæer og forfod imod eksempelvis nedfaldende beton elementer og andre tunge ting, som kunne forårsage stor skade på knoglerne. Der ud over er visse typer værnefodtøj tillige forsynet med et sømværn, som er en særlig sål – også kaldet en værnesål – og som beskytter imod søm og andre spidse eller skarpe objekter, man kan risikere at træde op i fodsålen.

Der findes flere forskellige varianter af sikkerhedsfodtøj, alt efter hvilken branche, man tilhører, og hvilke arbejdsopgaver, man skal udføre. Til medarbejdere i værksteder eller haller med brandfarlige væsker findes sikkerhedssko med anti statiske såler, som ikke danner gnister, som kan risikere at antænde dampene. Medarbejdere, som arbejder med eksempelvis svejsning eller smedning, kan med fordel iføre sig sikkerhedssko, som beskytter imod ekstrem varme. Og endelig er der særlige sikkerhedssko med skridhæmmende såler til medarbejdere i køkkener og kantiner, hvor gulvene ofte er glatte og fedtede.

Find de rette sikkerhedssko hos Ølholm Safety

Hvis du leder efter det rette værnefodtøj i form af sikkerhedssko, sikkerhedssandaler eller sikkerhedsstøvler til dine medarbejdere, kan du med fordel besøge Ølholm Safetys online shop på olholm.dk, og tage et kig på det store udvalg.