Dyrehandel

Fine huse til din gnaver

Gnaverhuse er en vigtig del af indretningen af et bur til din gnaver. Gnaveren skal kunne have et sted at trække sig tilbage og bygge hule i. Hos Avifuana kan du finde et udvalg af forskellige gnaverhuse.

Forskellige gnavere har brug for forskellige huse. Avifauna har derfor huse i forskellige størrelser, so passer ind i forskellige bure og til forskellige størrelse gnavere. F.eks. kan du finde en lille græshule, som er velegnet til hamstre og mus, eller et træhus, som er velegnet til de lidt større marsvin.

Gnaverhusene kommer også i flere forskellige designs, som kan passe ind i ethvert hjem. På siden finder du også et løbehjul til små gnavere, som kan hjælpe din gnaver med at få den motion den skal have.

Alt i tilbehør til din gnaver og andre kæledyr

På Avifaunas hjemmeside kan du finde alt du skal bruge for at skabe det bedste hjem til din gnaver. Du finder et bredt udvalg af foder og snacks, legetøj, og meget mere. På hjemmesiden finder du altså alt du har brug for til din gnaver, samlet på ét sted.

Avifauna forhandler ikke kun alt i tilbehør til gnavere. På hjemmesiden finder du Danmarks største udvalg af tilbehør til dine kæledyr. Så har du andre dyr, f.eks akvariefisk, hunde, katte, fugle og reptiler, kan du på hjemmesiden finde alt du kunne forestille dig i tilbehør og foder.

Har du spørgsmål?

Har du brug for hjælp til at udvælge det rette tilbehør til din gnaver, eller har du andre generelle spørgsmål, kan du ringe til Avifauna over tlf. på +45 74 67 81 31, eller skrive en mail til mail@avifauna.dk .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *