Flag

Flag til private og erhverv fra Dahls Flagfabrik

Til fødselsdagen, jubilæet, studentergildet eller brylluppet – ved enhver festlig lejlighed er der i Danmark – og de fleste andre lande rundt omkring i verden – tradition for at hejse det nationale flag, som en hyldest til – eller en fejring af – en person eller en særlig begivenhed. Også mærkedage og helligdage markeres ved hejsning af flag, og skibe, som sejler i internationalt farvand, markerer deres nationale tilhørsforhold ved deres lands flag. Og hvem har ike set landskampe i fjernsynet, hvor hele langsider er lyst op af gode, gamle Dannebrog – såvel i form af små flag, større bannere, eller påmalet de glade tilskueres ansigter.

Flag til hverdag og fest hos Dahls Flagfabrik

Uanset om du er på udkig efter bordflag til fejring af familiens fødselsdage i festligt lag, eller om du skal bruge de smukke flagranker, som pryder træet ved juletid, kan du finde Dannebrog i alle afskygninger hos Dahls Flag. Du finder også internationale flag fra flere forskellige lande verden over – nationalflag fås i flere størrelser og materialer på den online shop, dahls-flag.dk.

Søger du et flag, en stander, en vimpel eller måske en vindpose til din flagstang i haven, er Dahls Flagfabrik leveringsdygtig i Dannebrog i flere forskellige størrelser og materialer. Og er du i tvivl om, hvilken størrelse flag, du skal vælge til din flagstang, kan du for hvert produkt se højden af flagstang, det pågældende flag passer til. På den måde sikrer du, at dit flag er korrekt dimensioneret til din flagstang.

Firmaflag, logoflag, bannere og beach flag til din virksomhed

Ud over Dannebrog, fører Dahls Flagfabrik en lang række produkter, henvendt til erhvervslivet. På dahls-flag.dk finder du blandt andet reklameflag i flere varianter – for eksempel de populære beach flag, som gør sig godt i stille vejr såvel som i kraftig blæst, og som er nemme at have med at gøre. Du kan også få trykt dit logo på traditionelle firmaflag til flagstang – eller på søde små bordflag.

Klik ind på dahls-flag.dk og få et godt tilbud.