Førstehjælpskasser

Førstehjælpskasser til undsætning – før det er for sent!

Førstehjælpskasser til undsætning - før det er for sent!

Man kan sige meget om vores nuværende sundhedsvæsen herhjemme på godt og ondt, men man skal vist have boet under en sten for ikke at have opdaget, at man ikke længere skal tage direkte på skadestuen, men ringe og høre forud, hvad man bør gøre i den givne situation, hvis der opstår et uheld på for eksempel arbejdspladsen.

Og så gider vi ikke engang komme nærmere ind på problematikken med Sundhedsplatformen.

Heldigvis kan man gøre nogle ting for selv at forskanse sig, hvis der skulle ske uheld på blandt andet arbejdspladsen.

Man kan netop lave så mange sikkerhedsforanstaltninger, man kan komme i tanke om, men ingen arbejdspladser er helt sikrede mod uheld, om det så er byggepladser eller kontorlandskaber, og skulle uheldet ske, så skal man være parat.

Det kan for eksempel være i form af førstehjælpskasser, som vi klart anbefaler, at alle arbejdspladser uanset type ser at få indført med det samme!

I disse førstehjælpskasser, også dem, vi har linket til herover, finder man de mest fornødne hjælpemidler såsom gazebind, brandsalve, plastre desinfektionsmiddel og mere, som kan bruges i forbindelse med flere forskellige former for hændelige uheld.

Og det kræver ikke en sygeplejerske-uddannelse for at benytte disse hjælpermidler, da der er kyndige anvisninger til, hvordan man bedst muligt benytter de forskellige hjælperemedier.

Selvfølgelig kan en førstehjælpskasse aldrig erstatte en lægebehandling på et sygehus, men indholdet i en førstehjælpskasse kan gøre alt fra at hindre mindre sår i at bløde, så man kan arbejde videre med det samme, til at behandle det berørte område bedst muligt, indtil mere kyndig hjælp dukker op.

Hvis man intet kan stille op, når der opstår et uheld, kan man risikere, at der sker forviklinger uden behandling på stedet, som sætter sig som kroniske problemer – og den slags kan man ikke gøre om.

Derfor slår vi lige atter fast: Sørg for, at din arbejdsplads har førstehjælpskasser!