Erhverv

Frisk, varieret frugt ersund pause og motivation for medarbejderne

Midt i en lang effektiv arbejdsdag er der ikke noget så forfriskende og energigivende som en velfortjent pause og lidt frisk frugt. Med firmafrugtudtrykker en virksomhed ikke kun god CSR-politik og fokus på medarbejdertrivsel, men giver samtidigt sine medarbejdere et friskt pust og et anerkendende skulderklap i hverdagen.

Hos Firma-frugt.dk går de meget højt op i friskhed, kvalitet og personlig service. De leverer sæsontilpasset frugt til virksomheder i alle størrelser i København og andre byer på Sjælland. De lækre håndpakkede frugtkurve og frugtkasser pakkes i forskellige størrelser og det er også muligt at vælge økologisk, hvis dette ønskes.

En meget nem, enkel og økonomisk løsning som ofte vælges af virksomheder,er BasisFrugt, hvor der leveres håndfrugt i præcist det antal,somden enkelte virksomhed ønsker.

Skal der holdes møder, er der også mulighed for at bestille MødeFrugt, som er helt særligt designede frugtkurve der tilpasses til ethvert møde. MødeFrugtkurve indeholder masser af frisk frugt, stenfrie vindruer og nødder. Det er et lækkert, sundt og meget mere energigivende alternativ frem forkage.

Er der brug for lidt ekstra lækkert kan der også bestilles Frugtsnacks som saftig melon, sprød snack eller nødder

Noget af det der især sættes stor pris på, er den personlige levering. Her bliver firmafrugten nemlig leveret af en personligt tilknyttet frugtchauffør, som leverer helt op til kontoret, mødelokalet eller hvor det ellers ønskes, at den friske frugt bliver leveret og chaufføren tager tømte frugtkurve med retur til grundig rengøring og genbrug.

Hos firma-frugt.dk har de ingen opsigelsesvarsler eller lange bindingsperioder på deres firmafrugt, hvilket gør det nemt at tilpasse frugtkurvene efter enhver virksomheds behov og ønsker.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til valget af hvilken firmafrugtløsning, som vil passe bedst til Jeres behov og ønsker udfyld da kontaktformularen på: www.firma-frugt.dk/#kontakt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *