Arbejde

Gode råd til at holde et stort arrangement

Hvis du skal holde et stort borgermøde, en fest eller en konference, så vil du med garanti have behov for en scene, hvor aftenens indslag kan få publikums opmærksomhed. De fysiske rammer kan nemlig være afgørende for, om arrangementet bliver en succes. Derfor er der god grund til at overveje sceneopsætningen for både dem, der skal stå på scenen, og dem, der skal se på den. Her får du et par gode råd til, hvilke overvejelser du bør gøre dig.

Band og bar

Hvis du placerer baren og musikken i det samme rum, er der større sandsynlighed for, at forsamlingen forbliver det samme sted. Idéen om at bruge forskellige rum til forskellige formål, er ofte bedre i tanken, end den er i virkeligheden.

Scenen

Som nævnt, kan det være en god ide at have aftenens indslag eller underholdning placeret på en scene. Det giver en bedre dynamik og oplevelse for dine gæster. Det behøver ikke være et himmelhøjt scenepodie. Du kan godt nøjes med en lille hævning, hvis det ikke drejer sig om mere en 150 publikummer. Hvis det derimod er et arrangement for over 500 personer, er det bedst, at bygge en scene på omtrent en halv meter i højden.

Find scenepodier hos sunstill.dk

I mere en 35 år har Sunstill leveret professionelt material og udstyr, heriblandt scenepodier, til danske teatre, skoler, institutioner, kulturhuse, butikscentre og meget andet. Udover specialisering i levering af scenepodier, kan du desuden også finde scenetekstiler, auditorier, teleskoptribuner, tribuner og afspærringsstandere med bånd eller reb.

Mange af deres produkter er systemprodukter, så de er fleksible at bruge og passer sammen inden for systemerne. På sin vis opnår du en nemmere og mere fleksibel løsning. Tag et kig på deres hjemmeside og find den ideelle scene til din fødselsdag, konference, fest eller noget helt fjerde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *