Sundhed

Gør noget godt for dig selv

Fra tid til anden kan vi alle gå rundt at føle, at vi har brug for at gøre noget godt for os selv. Det kan enten være fordi, vi har været igennem en stresset periode, har mange ting at se til i hverdagen, eller blot har brug for at slappe fuldstændig af.

Det er forskelligt fra person til person, hvad der kan få os helt ned i gear, og hvad vi gør, når vi skal gøre noget godt for os selv. Har du svært ved at finde ud af, hvad der vil kunne få dig til at slappe fuldstændig af og samtidig lade dine batterier op, eller synes du blot, at du trænger til at prøve noget nyt? I så fald bør du overveje flydeterapi næste gang, du trænger til at slappe af og komme helt ned i gear.

Kom ned i gear med Flotstudio.dk

Hos Floatstudio.dk har du mulighed for at komme i flydeterapi, også kendt som floating. Denne flydeterapi foregår i en såkaldt floatpod, hvori du flyder i vand, der har en høj saltkoncentration. 

Med flydeterapi får du ikke bare mulighed for at slappe fuldstændig af i kroppen. Flydeterapien kan nemlig også være med til at smertelindre kroniske smerter, hvis du skulle døje med sådanne. Udover de fysiske fordele, der er ved flydeterapi, så er der også en række psykiske fordele ved det. Terapien lader dig slappe af i sindet, og kan desuden være med til at nedsætte stress og forbedre din nattesøvn.

Der er altså mange fordele ved flydeterapi, og derfor er der ingen grund til, at du ikke afprøver det næste gang, du trænger til at gøre noget godt for dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *