Bolig

Hvad har fin indretning, hyggelige sommeraftener og grå efterårsdage til fælles?

Det er et spørgsmål, der dog har et meget simpelt svar. I alle tre situationer kan man bruge et dejligt uldtæppe til at gøre dem bedre. Et smukt tæppe i et simplet mønster placeret på den rette stol eller sofa, kan få et rum til at se indbydende og hyggeligt ud. En hyggelig sommeraften kan forlænges med et varmt tæppe, så man kan sidde ude med et godt glas vin og nyde solnedgangen. En regnfuld efterårsdag kan reddes med en kop kaffe, en god bog og ikke mindst et dejligt tæppe. Sådanne lækre uldplaider laver de hos Silkeborg Uldspinderi. Deres tæpper er smukke med deres simple mønstre og fine farver, og de er store at man kan pakke sig helt ind i dem.

Ulden i fokus

Hos Silkeborg Uldspinderi har de siden 1940’erne, hvor familien startet spinderiet op, haft fokus på den rå uld. Det vil sige, at de kun benytter uldens naturlige farver. De grå nuancer kommer fra Gotlandske pelsfår, og de brune og hvide kommer fra Norge. Det betyder, at deres tæpper hverken indeholde skadelige kemikalier eller farvestoffer, så man med ro i sindet kan svøbe sig ind i dem.

Alle deres plaider er slidstærke og af en høj kvalitet. De laver dem af følgende uldtyper:

  • Lammeuld
  • Merinould
  • Alpakauld
  • Blandinger af ovenstående

Lange aftener med masser af hygge

Hvis du er interesseret i en kvalitetsplaid, så behøver du ikke at vente længe. Der er nemlig gratis fragt og hurtig levering. Et sikkert valg, der med garanti også vil pynte i stuen, er deres Twist a Twill uldplaider, som er fremstillet i 100% merinould i et fint grafisk mønster. De er udviklet i et samarbejde mellem Tina Ratzer og Silkeborg Uldspinderi, så du både kan få et smukt og brugbart tæppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *