Varevogn

Høj kvalitet og top service hos MAN

De fleste kender MAN for deres fortræffelige lastbiler. MAN har mange års erfaring med udvikling og salg af lastbiler til distributions kørsel, fjerntrafik og traktions kørsel, og tæller mange loyale og glade kunder inden for logistik, distribution og international langturs trafik. MAN er desuden kendt for deres helt utroligt høje service niveau over for deres kunder – har du først købt et køretøj fra MAN, følger suveræn kundeservice med. MANs succes inden for transportbranchen bygger på mange års erfaring med samme, og en høj grad af fleksibilitet, innovation og omstillingsparathed. MAN har gennem årene formået at tilpasse sig såvel markedet som kundernes behov – MAN lytter til branchen, og svarer helst prompte.

Varevogne i høj kvalitet efter eget ønske

Derfor ser MAN også behovet for fleksible løsninger til montører, håndværkere, malere, entreprenører og andre, som har brug for at fragte mandskab, materiel eller udstyr. Og nu er MAN så på banen med en serie af lækre varevogne, som indretningsmæssigt og brændstof økonomisk er hestelængder foran alt tilsvarende på markedet. Varevogne fra MAN kommer i tre udgaver: MAN TGE Minibus, MAN TGE Kassevogn og MAN TGE Ladvogn. Og specialiseringen stopper ikke her: Du kan helt selv konfigurere din varevogn fra MAN, så den kommer til at fremstå som skræddersyet til netop din virksomhed. Du kan vælge at udstyre din ladvogn med tippelad eller fastmonteret værktøjskasse, din kassevogn kan monteres med smarte værktøjsholdere, eller du kan få ekstra udstyr i kabinen på din minibus.

Det høje service niveau følger med, når du køber en varevogn fra MAN

Du får naturligvis også samme høje prioritet hos MAN, når du køber en varevogn, som når du køber en lastbil. MAN ser kundernes behov for hurtig service i forbindelse med skader på køretøjet, samt support og hurtig vejhjælp. Klik ind på van.man og læs mere om de mange muligheder, du har, når du står for at skulle anskaffe en varevogn.