Hus & have

Hvordan bruger du naturen?

I en travl hverdag kan det være svært at huske sig selv på, at naturen er rundt omkring os, og at det kan give os en tiltrængt pause fra hverdagens betonbygninger og stress og jag. Derfor er det en god ide at skabe tid og plads til naturen i din hverdag – noget mange mennesker gør gennem deres have. Det kan dog virke som et uoverskueligt projekt, at få sat ens have i stand og gjort den til en afslappende oase – for hvad skal der egentlig til, før den kan blive det? Det ved de alt om hos Adiso og derfor tilbyder de også kursus i havedesign, hvor du kan lære alt om, hvordan du kan bringe naturens helende egenskaber ind i dit personlige uderum.

Lær hvordan du skaber dit eget uderum

Via deres website kan du deltage i et webinar omkring havedesign og lære hvordan du kan skabe din have, så naturen er i højsædet og giver dig det, du har brug for. Gennem kurset får du sparring, inspiration og co-design, kort sagt kommer I til at lære hvad, der fungerer og hvad, der ikke gør. Du kan læse meget mere om kursets enkelte dele samt tilmelde dig via linket ovenfor.

Derudover kan du gå på opdagelse i deres arkiv af spændende artikler, der emmer af gode tips of vigtig information til dig, der gerne vil passe på din have. Du kan også blive inspireret til din nye have i deres webshop, hvor de har et stort udvalg af skønne planter og smukke blomster.

Har du lyst til gode tips og tricks til havearbejdet, så bør du tilmelde dig deres nyhedsmail, hvor du vil modtage gode tips til, hvordan du kan gøre noget for naturen og hvordan den kan gøre noget for dig. Du modtager samtidig en 100kr i en kuponkode, som du kan bruge i deres webshop.