Menu lysestager

Hygge i hjemmet

Hygge i hjemmet

En lysestage er uden tvivl den slags pyntegenstand, der er med til at bringe allermest hygge ind i de danske hjem. De fleste danskere forbinder stearinlys med hygge, og derfor ser man også flere og flere lysestager i de danske hjem. Men lysestager er ikke bare helt almindelige pyntegenstande, for de fås nemlig også i et utal af forskellige varianter. Man kan altså bringe en helt særlig hyggestemning ind i sit hjem alt efter hvilken type lysestage, man vælger. 

Dansk indretning er præget af en moderne og minimalistisk stil, som alligevel er rimelig unik. Selvom noget er moderne og minimalistisk betyder det nemlig ikke at det ikke kan skille sig ud fra mængden, og det er netop det, der kendetegner den moderne danske indretning. Dette er netop grunden til, at designermærket Menu er blevet så populært. Menu laver boliginteriør i flere afskygninger, som både er moderne og minimalistisk, men som bestemt heller ikke er bange for at skille sig ud. Særligt Menu lysestager er utroligt populære, grundet deres stilrene men unikke design.

Lysestager fra menu fås både som væglysestager og bordlysestager, og særligt væglysestagerne er blevet meget populære i de danske hjem. Den unikke POV lysestage til, der former en sekskant og som fås både som væglysestage og bordlysestage er en af de mest populære lysestager fra Menu. Det særligt unikke ved væglysestagerne er, at de grundet deres facon kan hænge på alle mulige tænkelige måder på væggen. Man kan have alt lige fra en til fem eller flere hængende, og det vil stadig se stilrent, unikt og hyggeligt ud. Samme type lysestager fås også i en rund eller oval form og i forskellige farver som sølv, sort, hvid eller messing. Menu lysestager er kommet for at blive og de bringer både stil og hygge ind i de danske hjem.