Bolig

Interiør til det moderne hjem

Man kan sommetider bliver træt af at kigge på de samme møbler, nips, lamper og reoler.

Særligt her nu, hvor solen begynder at skinne igen. Så kan man nemt føle, at hjemmet virker lidt sløjt og sygt. Der er et hav af steder, hvor du kan lede efter nye ting. Det kan næsten virke helt uoverskueligt, hvor man skal begynde. Et sted for du kan finde lidt af det hele, kan du tage et kig på House Doctor. Så behøver du ikke at lede yderligere for at få pustet noget liv ind i din bolig og din tilværelse igen.

Hvad er House Doctor?

Det danske interiørmærke laver smukke designs, møbler og boligtilbehør med sans for den nordiske detalje. Deres designstil er meget ren i snittet og med den skandinaviske enkelthed for øje. Her kan eksempelvis fremhæves den smukke badeværelseskurv, Bath Double. Det er en stilfuld opbevaringsløsning til badeværelset, der både kan hænges op på væggen eller stilles på dit badeværelsesbord. Så kan du nemt holde styr på dine plejeprodukter, sæber og børster. Fordi den har to kurve, kan den rumme en hel del ting, uden den optager særlig meget plads på badeværelset. Den er lavet i smuk børstet stål med et eksklusivt messinglook. Det giver både badeværelset lidt kant, men er hyggeligt prydende.

Udover tilbehør til dit badeværelse, kan du også finde elegante lamper, stemningsskabende lyskæder, rustikt porcelæn til køkkenet, pyntende opbevaringsløsninger, spiseborde, stole, reoler og meget meget mere.

Hvem står bag House Doctor?

Bag den familiedrevet virksomheden står de tre ildsjæle Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen, der har deres base i Ikast. De tre søskende har alle en signifikant passion og nysgerrighed for at skabe kreativt og smukt boliginteriør. House Doctor Group står også bag de populære mærker Nicolas Vahé, Meraki og Monograph.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *