JKLteknik.dk

Kom til bunds med JKLteknik.dk

Kom til bunds med JKLteknik.dk

Kloakarbejde er måske ikke det mest sexede arbejde, der findes, i verden, og det ligger nok ikke øverst på listen over drømmejobs for mange studerende.

Faktisk er der nok mange mennesker, der ville gå i en stor bue udenom denne ofte ildelugtende karrieremulighed, om det så skulle foregå i kommunalt sammenhæng eller som ansættelse i et privat firma, der har specialiseret sig i at rengøre, inspicere og generelt undersøge kloakledninger og dets omgivelser nærmere.

Ikke desto mindre er det et arbejdsområde, der fortjener mere hyldest og anerkendelse, end det måske får for tiden. Havde det ikke været for kloakledninger og udledning af ekskrementer, så havde vi samfundsborgere tilbragt tilværelsen i nogle omgivelser, der ville være bakteriebefængte og være arnestedet for mange sygdomme og epidemier.

Faktisk mener mange historiske eksperter, at vores overgang til at benytte kloakledninger omkring 1800-tallet, sammen med den industrielle udvikling, var de største årsager til, at vi bevægede os ind i en moderne tidsalder.

Kloakker var simpelthen med til at bevæge os fremad, og derfor skal inspektionsfolkene også have de bedste arbejdsvilkår og det bedste arbejdsudstyr til at fuldføre deres kloakinspektioner.

Her kommer firmaet JKLteknik.dk ind i billedet.

Det er en virksomhed, som med mere end 20 års erfaring på området har været med til at hjælpe de folk, der varetager opgaver med kloakarbejde hver dag. Hos JKLteknik.dk kan man få både gode råd, vejledninger, tips og hele totalløsninger til at få bugt med alt fra de mere specifikke kloakopgaver til de store, overordnede tjanser.

Hvilke totalløsninger kunne der så være tale om? Jo, det kunne blandt andet være den rullende arbejdsplads for kloakfolkene, der også er kendt som TV-biler, og her taler vi ikke om nyhedsvogne for journalister, men de TV-inspektionsbiler, kloakarbejderne bruger til at undersøge kloakkerne nærmere, hvis der er mistanke om blokkering eller andre problemer.

Med en TV-inspektion kan man danne sig et overblik over, hvad næste led i løsningen er, så man ikke fra start af skal fysisk ned i kloakken og kigge nærmere, hvilket er fordelagtigt for medarbejderne, hvis de kan undgå dette.

Hjælpen med disse TV-biler er blandt JKLteknik.dks kernekompetencer. De udfører mange andre opgaver, men de sætter stor opmærksomhed i at hjælpe med at skabe disse inspektionsvogne, om det så er alt fra at installere et enkelt komponent i bilen, vejlede til, hvordan man sætter dem op, eller slet og ret skal have dem skabt fra bunden af.

Så apropos bunden, så er du med JKLteknik.dk parat til at løse kloakarbejde fra bunden.