Posca tuscher

Lad fantasien få frit løb med farverige Posca tuscher

Er du en kunstnerisk sjæl, eller har dine børn en kreativ åre, er der mange måder at lade dette komme til udtryk på. De fleste børn elsker at tegne og lade fantasien og kreativiteten få frit løb – og hvorfor egentlig begrænse sig til papir og blyant, når der er så mange muligheder i farver og andre materialer?

Med Posca tuscher behøver du ikke lade din – eller dit barns – kreativitet begrænse til et hvidt A4 ark. Det helt enestående ved Posca tuscher er deres evne til at binde til et næsten hvilket som helst materiale – for eksempel vægge, stof, lærred, glas, sten eller plastik. Du kan for eksempel bruge Posca tuscher til at skabe effekter i dit akryl eller olie maleri – og du kan tegne motiver på eksisterende malerier ved hjælp af dine Posca tuscher.

Posca tuscher er 100% lugtfri og indeholder ingen giftige materialer. Derfor kan du sagtens lade dine børn lege med de lækre og farverige Posca Tuscher uden at være bekymret for, om de kan skade sig selv – kun for, om de lader fantasiens kræfter overtage samtlige vægge i huset!

Dekorér dine vinduer med Posca tuscher

Har du som butiksejer brug for at gøre ekstra opmærksom på et godt tilbud, er Posca tuscher ideelle til at skrive eller tegne på dine glasvinduer. Er du ikke tryg ved at skrive spejlvendt, kan du sagtens skrive på ydersiden af vinduet – Posca tuscher er vejrbestandige og kan sagtens tåle, sol, regn sne og frost. Farven er nem at fjerne bagefter – du anvender blot lunkent vand og sæbe, evt. et rengøringsmiddel til glas. Undlad dog at bruge Posca Tuscher på glas, som skal i opvaskemaskinen.

Akryl- eller akvarel effekt med Posca tuscher

Posca tuscher kaldes også for maling-tusser, fordi den opfører sig lidt lige som akrylmaling – den kan dække alle overflader, selv kulsorte. Du kan blande farverne fra Posca tuscher direkte på overfladen, mens de stadig er våde – og du kan fortynde dem med vand for at opnår en akvarel agtig effekt. Posca tuscher renses nemt med vand, efter du har brugt dem.

Køb Posca tuscher online hos malericentralen-kreativ.dk

Du kan finde Posca tuscher i seks forskellige tykkelser: 0,7mm, 1mm, 1,5mm, 2,5mm, 8mm og 15mm, blandt andet hos malericentralen-kreativ.dk, som fører et stort udvalg af de populære Posca tuscher.

Se det fulde sortiment af Posca tuscher på malericentralen-kreativ.dk – til absolut rimelige priser og med hurtig levering inden for få hverdage, lige til døren.