Bolig

Lad Kähler lysehuse fylde dit hjem med lys

Kähler lyshuse fylder dit hjem med funklende lys og levende skygger. De yndefulde lyshuse pynter med sin dybhvide porcelænsfarve i ethvert hjem.

Lysehusene bærer serienavnet Urbania, da de er en fortolkning af det moderne byrum. Dog er serien i sin enkelthed inspireret af traditionel julepynt, og du vil kunne se hvorfor, når du tænder et fyrfadslys og sætter det ind i dit Kähler lyshus.

Lyshuse der passer til alle fire årstider

På trods af associationer til jul kan du pynte dit hjem med lyshusene i alle fire årstider, da de med deres enkle og næsten poetiske formsprog passer perfekt ind i ethvert hjem. Kähler lyshuse er nemlig moderne i udtrykket, men uanset om dit hjem er klassisk eller moderne indrettet, vil et lyshus passe ind i dit hjem, da de har noget trygt og genkendeligt over sig.

Siden seriens fødsel er der kommet mange lyshuse til, og Kähler Urbania lyshuse bærer navnene:

  • Byhus, Højhus, Tårn, Pakhus, Herregård, Kirke og Smedje

Disse stykker skaber mest genkendelighed i tankerne, mens lyshusene der bærer navnene:

  • Klassisk, Kubis, Funkis, Basilika, Functio, Pantheon, Atelier og Moderna

leder tankerne hen på mere kunstneriske former og kanter.

Skab din egen by af Kähler lyshuse

Det fine ved Kähler lyshsue er, at de både kan stå alene eller være en del af din egen personlige Urbania-by, der med glimtende lys fra de små vinduer viser vej i mørket.

Kähler lysehuse er designet af duoen Mette Bache og Barbara Bendix Becker, som begge i mange år har udviklet tekstildesign og været konsulenter indenfor identitet, produktudvælgelse og designstrategi. Kähler Urbania lyshuse serien er et udtryk for deres fælles passion for at nyfortolke gamle objekter og give dem nyt liv gennem et nutidigt design.

Forkæl dit hjem med et lyshus

Hos Recreation Styling kan du købe et udvalgt sortiment af Kähler lyshuse. De er en danskejet webshop, der bestræber sig på at være først blandt de nyeste produkter, brands og tendenser i tiden. Hos Recreation Stylling er der plads til enhver kunde, uanset hvilke produkter, og pris for disse, du søger. Recreation Stylling vil gerne være med til at ”genskabe” dit hjem, og deres professionelle personale står altid klar til at hjælpe dig på tlf. 20657865 og info@recreationstyling.dk, hvis du skulle have nogle spørgsmål, inden du foretager dit næste køb af et Kähler lyshus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *