Maskiner

Læs om fordelene ved en tagventilator

Et godt indeklima er essentielt for dig, som tilbringer mange timer indendørs på dit arbejde, især hvis der er tale om et køkken eller et andet rum med maskiner, som udleder en masse forurenet luft. Indeklimaet påvirkes hovedsageligt af tre faktorer, som er temperatur, luftfugtighed og niveauet af renhed i luften. Hvis ikke disse tre faktorer kontrolleres og reguleres kan det resultere i et dårligt og eventuelt skadeligt indeklima.

Et dårligt indeklima kan påvirke dit helbred, sænke din arbejdsglæde og i værste fald resultere i lungeproblemer, som ikke kan helbredes igen. Derfor er det vigtigt at overveje, hvorvidt det indeklima du befinder dig i, eventuelt kan være skadeligt uden, at du og de andre i lokalet umiddelbart mærker noget til det. Investér derfor i en tagventilator før skaden er sket. Tagventilatorer forhandles i forskellige typer og prisklasser, så undersøg udvalget inden du vælger at købe. Herunder kan du læse en kort introduktion til forskellige typer af tagventilatorer og få tips til, hvordan du vælger den rette til dit formål.

  • Hvis behovet for en tagventilator er der, men ikke i den helt store skala, som eksempelvis i storkøkkener, kan du tage et kig på modellen VSA-EKO tagventilator M/EC-motor. Denne tagventilator er en af de billigere på markedet men har den fordel at den er lavenergi. Overvej derfor denne, hvis du har behov for en basal, men ikke kraftig tagventilator.
  • Skal du bruge en tagventilator i den store skala til eksempelvis et storkøkken eller en fabrik, så tag et kig på en af de større og dyrere ventilatorer. Det kunne eksempelvis være modellen Stef, som består af en stor kasse, der monteres på taget og sørger for effektiv ventilation af rummet.
  • Har du ikke mulighed for at montere en ventilator på taget, er der også den mulighed at investere i en vægventilator. Denne hjælper ligeledes til at forbedre indeklimaet og mindske fugt og forurening i luften. Er problemet, at der er meget fugt i luften, kan der tilkøbes et ekstra element til denne ventilator.

Uanset om det er til hjemmet eller din arbejdsplads du er på udkig efter en ventilator, så følg linket ovenfor og find ud af, hvordan du kan gøre dig selv og dem omkring dig en tjeneste, ved at tage vare på indeklimaet og dermed også jeres alles helbred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *