Jetboil

Lav mad under åben himmel med effektiv Jetboil gasbrænder

Elsker du at tage på vandreture eller jagtture i naturen eller vildmarken, så er det en fordel at have en gasbrænder med af god kvalitet, når du skal lave mad. Jetboils produkter består af kompakte letvægtskogesystemer, der ikke fylder eller vejer særlig meget, og som du let kan medbringe i en rygsæk. Gasbrænderne er nemme at anvende, og de er meget effektive. Derudover kan du få meget lækkert tilbehør, så du kan lave god mad under åben himmel. 

Hyggelig og effektiv madlavning i naturen

Når man skal vandre over længere strækninger i naturen, er det ikke sjovt at skulle bære på tunge brændstofflasker eller skulle lave mad på en kompliceret gasbrænder. Derfor besluttede grundlæggerne af Jetboil, Dwight Aspinwall og Perry Dowst, at de ville gøre det lettere at lave mad i det fri. Siden 2001 har de udviklet Jetboil produkter, som er meget effektive og pålidelige, og som er lette at have med overalt.

Stort udvalg af Jetboil produkter og tilbehør til faste lave priser

I sortimentet af Jetboil produkter finder man gasbrændere til forskellige behov. Jetboil MiniMo er en af de populære modeller, som fås i designet ”real tree” eller sort, og der medfølger en 1 liters kop. Du kan også vælge en Jetboil Flash gasbrænder, som er supereffektiv og fås i modellerne ”camo multicam” og ”carbon”. Hvis I er en mindre gruppe, som skal på tur, så er det oplagt at vælge en Jetboil Sumo, som har en 1,8 liters kop. En anden mulighed er en Jetboilt Helios, som er et ekspeditionsbrændersæt, der har en 2 liters gryde, og I kan bruge låg og bund som tallerkener. Med en Jetboil gasdåse med 100 gram kan du koge op til 12 liter vand, og derudover finder du meget smart tilbehør som eksempelvis køkkensæt, gryder, pander, kaffefilter, hangingsæt m.m. Den danske netbutik Xtragrej.dk fører et stort udvalg af Jetboil gasbrændere samt tilbehør til faste lave priser. Xtragrej.dk er eksperter i udstyr til militær- og outdoorfolket, og du kan altid få professionel vejledning vedrørende produkter. Desuden får du en rigtig god kundeservice, hurtig levering samt gratis fragt ved køb over 899 kr.