Maileg

Mailegs legetøj sender dine børn ind i et nostalgisk retrounivers

Længes du nogle gange tilbage til en tid, hvor børn sad og legede med deres legetøj på gulvet? Hvor de var helt koncentreret om at lege med deres dukker eller bamser, i stedet for at sidde med hovedet nede i en skærm og være nærmest umulige at komme i kontakt med. Sådan et univers åbner Maileg op for. De laver fint og nostalgisk legetøj, der sender tankerne tilbage til en svunden tid, hvor børn var børn og kunne koncentrere sig 100 % om at lege. 

Maileg er netop et forsøg på at få børnene til at sætte farten ned, når de leger. Legetøjet skaber et univers, hvor det hele ikke behøver at gå så hurtigt. Musene sover i tændstiksæsker om natten og tager på narrestreger om dagen, hvor de hygger sig med at bruge en ost som vippe eller lave cirkus. De fine prinsessekaniner inviterer hinanden på teselskab og har mulighed for at skifte kjole for hver kop te, hvis det er det, som de har lyst til. 

Der er en række webshops, der i dag forhandler Maileg legetøj. En af dem, der har det største udvalg og meget rimelige priser, er legehimlen.dk. Der kan du finde lige præcis den form for legetøj, som dit barn godt kan lide. Legetøjet kan bruges af de helt små børn, da det er lavet af stof, der sagtens kan klare, at børnene kommer legetøjet i munden. 

Udover legetøj består Mailegs univers også af praktiske ting til børneværelset. Det er for eksempel bøjler, som du kan hænge dit barns tøj op på. Det er med til at gøre, at tøjet bliver opbevaret på den rigtige måde. Bøjlerne er også lavet i den fine retrostil, der er kendetegnet ved Maileg, hvis du går efter en helt særlig stil på dit barns værelse, er det derfor de helt rigtige bøjler at vælge. 

Når I skal pynte op til jul, er det også ofte den hyggelige, nostalgiske stil, som I går efter. Maileg har også lavet et stort udvalg af julepynt, som du også kan købe på legehimlen.dk. Det er for eksempel grise eller små metalsoldater, som I kan hænge på juletræet sammen.

For mange forældre er det at pynte juletræ med deres børn en helt særlig begivenhed. Det er rart hvert år at kunne finde julepynt frem, der minder en om alle de andre juleaftener, som I har holdt sammen. Det kan det nostalgiske julepynt fra Maileg netop være med til.