Sundhed

Massagebriksen – løsningen på den nye folkesygdom

massagebriks

De fleste mennesker i dag har været mere end én gang på en massagebriks, og nogle af os ligger der jævnligt. Det sted på kroppen, som de fleste mennesker på et tidspunkt i deres liv oplever problemer med, er ryggen og nakken. Flere og flere oplever ubehag eller deciderede smerter i deres nakkeregion, hvilket med al sandsynlighed er en følge af, at vores samfund i dag er bundet op på digitale løsninger og derfor i høj grad er stillesiddende. Et stillesiddende arbejde foran en skærm giver ofte nakkeproblemer. Eftersom en stor del af Danmarks befolkning har et sådan job, studerer eller går i skole, ja så er nakkeproblemer et udbredt fænomen. Det betyder også flere og flere benytter sig af professionelle massører, kiropraktorer, fysioterapeuter og andre kyndige hænder, hvilket kræver solidt udstyr.

Massagebrikse til enhver behandling

Massagebriksen er et vigtigt element i en ordentlig massage, og den har stor betydning for, hvordan behandlingen kan udføres. Det er ikke altid det samme, man har brug for at massagebriksen kan i forbindelse med de forskellige typer af behandlinger.

Forskellige typer massagebrikse:

  • Hydrauliske behandlingsbrikse, der med den stærke teknik kan løfte tungt og gentagende.
  • Kiropraktorbrikse, med et stålstel og flere end 3 zoner.
  • Transportable massagebrikse, der kan foldes sammen. Har 3 zoner og vejer max 20 kg.
  • Stationære massagebrikse, der er robuste og velegnede til klinikbrug.
  • Elektriske behandlingsbrikse til professionel brug, og med tilhørende fodpedal til indstillinger.
  • Feldenkrais brikse, der er ekstra brede og knapt så høj hævet over gulvet.
  • Tilbehør til massagebrikse, så som afdækning, desinfektion, puder og behandlingstilbehør.

Hvad end du er professionel behandler med et stort klientel og har brug for en slidstærk briks eller en fysioterapistuderende, der har brug for at øve sig, så er der en briks for dig hos kropsform.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *