Arbejde

Motiver dine medarbejdere og opnå merværdi

Man siger ofte, at medarbejderne er det vigtigste aktiv i en virksomhed. Hvorfor? Jo, det er der mange gode grund til. Den vigtigste er, at det medarbejderne, der er med til at skabe værdi i virksomheden. Dette gøres ved, at alle medarbejderne i fællesskab arbejder i overensstemmelse med virksomhedens fastsatte mål indenfor virksomhedens værdigrundlag.

Motiverede medarbejdere performer bedre

Hvordan sikrer man bedst muligt, at medarbejdere bidrager til en virksomheds værdiskabelse? Det korte svar er: motivér medarbejderne. Alle undersøgelser viser, at motiverede medarbejderne performer bedre end ikke-motiverede medarbejdere.

Så er er spørgsmålet til den halve million: hvordan motiverer man sine medarbejdere til at arbejde mod virksomhedens mål og yde sit allerbedste? Det korte af det lange er, at der ikke findes et endegyldigt svar på dette spørgsmål. Det afhænger i høj grad af konteksten og hvilke medarbejdere der tales om. Der findes dog en masse generelle initiativer, der har vist sig at bære frugt rundt omkring i landet.

Værdsæt dine medarbejdere med firmagaver

Motivation kommer sig i høj grad af, at den enkelte medarbejder har høj jobtilfredshed og at denne føler sig værdsat i virksomheden. Igen findes der ikke ét endegyldigt svar på, hvordan dette fremmes, men et initiativ, som mange virksomheder i dag gør brug af, er firmagaver. Ved at give dine medarbejdere firmagaver til f.eks. jul, giver du dem en følelse af, at de føler sig værdsatte i virksomheden, hvilket ifølge flere undersøgelser fremmer jobtilfredshed – som altså i sidste ende øger motivationen og dermed medarbejderens performance. En virksomhed, der har mere end 20 års erfaring indenfor bl.a. levering af firmagaver fra anerkendte mærker, er Pro-mote.dk. Ved at vælge en løsning gennem pro-mote.dk, sikrer du en let og smertefri proces, og det er sågar en mulighed at lade medarbejderne vælge deres egen gave indenfor det store udvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *