Tølløse efterskole

Musik, sport, drama og e-sport på Tølløse Efterskole

Musik, sport, drama og e-sport på Tølløse Efterskole

Er dit barn nået teenageårene med alt, hvad der kan følge med af psykiske forandringer og behov for løsrivelse? Trænger dit barn til nye omgivelser – og måske en mulighed for at udfolde sine talenter og interesser optimalt? Og er der måske lidt skoletræthed ind over? Så kan du med fordel, i lighed med mange andre forældre i samme situation, overveje, om det er på tide med et sundt og givende efterskole ophold.

Styrk dit barns selvværd og talent med et ophold på en efterskole

Der er mange fordele ved at sende sit barn på efterskole i et eller flere år. For det første får det unge menneske en god forsmag på, hvad det vil sige at være væk fra mor og far i længere tid ad gangen. Det er, så at sige, en slags generalprøve på det at flytte hjemmefra. For det andet får han eller hun mulighed for at dyrke særlige interesser, som for eksempel musik, idræt, dans og teater eller e-sport, såfremt efterskolen tilbyder disse linjefag.

På Tølløse Efterskole tilbydes de studerende særlig undervisning på sammenspils- eller drama hold, kan tage ekstra timer i fodbold, basket ball, volley ball eller håndbold, eller særlige kurser i e-sport, hvor eleverne kan træne deres teknikker inden for Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Overwatch, League of Legends. Rocket Leauge, PUBG, Unreal Tournament og Fortnite. Så hvis dit barn udviser interesse eller talent for at spille et instrument, synge, eller udfolde sig inden for drama, sport eller computer spil, er der mange muligheder på Tølløse Efterskole.

Tølløse Efterskole – central og smuk beliggenhed midt på Sjælland

Tølløse Efterskole ligger i den sjællandske stationsby Tølløse, i gå afstand fra en station på regionaltogslinjen med direkte forbindelse til Roskilde og København. Dit barn kan således hurtigt og sikkert selv transportere sig til en station i hovedstads området, når det er weekend – hvis ungen altså overhovedet vil hjem!