Økologisk frugtordning

Økologisk frugtordning til virksomheden giver sunde og glade medarbejdere

En frugtordning er generelt en god løsning for din virksomhed, fordi den giver dine medarbejdere mulighed for at spise et sundt og nærende mellemmåltid, når de har brug for det. Samtidig er det et personalegode, der ikke koster dig særlig meget, men som dine medarbejdere vil blive virkelig glade for. Det kan derfor i den grad betale sig for dig at vælge en frugtordning til din virksomhed. 

Hvis I prøver at spise økologisk i virksomheden, behøver det bestemt ikke at være en hindring for, at I kan have en frugtordning. Der findes nemlig mange firmaer, der også tilbyder en økologisk frugtordning. Det kan for eksempel være firmaet frugtordning.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for frugtkasser, som I kan få leveret til jeres virksomhed. Det er med til at gøre, at I kan finde kasser, der passer til jeres virksomheds behov, lige meget om det er en stor eller en lille virksomhed. 

Fordelen ved den økologiske frugtordning er, at alle frugter og grøntsager er dyrket på naturlig og økologisk vis. Det gør, at I mindsker jeres indtag af sprøjtegifte. Hvis jeres virksomhed har en grøn profil, vil det være naturligt, at I vælger den økologiske frugtordning. 

Med en frugtordning får I typisk fire til fem typer af sæsonens frugt og grønt. Det er med til at gøre, at der vil være noget frugt, der falder i de flestes smag. Typisk indeholder frugtkurvene klassiske frugter som æbler og bananer og så et udvalg af sæsonens frugter. Det kan for eksempel være pærer og vindruer. På den måde bliver det altså ikke det samme frugt, som I får i løbet af hele året. Variationen kan også være rigtig rar for jer. 

I kan vælge mellem store og små frugtkasser, så det vil være nemt for jer at finde en, der passer til jeres virksomheds størrelse. Er det en meget stor virksomhed, kan det give mere mening, at I bestiller en kasse til hver afdeling.