hårklippere til dyr og mennesker

Opnå den bedste barbering med barberknive fra Thordal

Når det kommer til ens barbering, skal man ikke gå på kompromis. Med en flot barbering kan du skrue op for selvtilliden og charmen. Derfor er det vigtigt at have barberknive af høj kvalitet. Når du køber en ragekniv, så opnår du helt og aldeles fantastiske resultater. Efter barbering med ragekniv er din hud silkeblød. Ønsker du præcise og flotte resultater er en ragekniv fremfor barberknive et fremragende valg til trods for at teknikken kræver lidt øvelse.

Meget mere end rageknive

Er du en person, som virkelig værner om din barbering? Så skal udstyret selvfølgelig også være i orden. Derfor finder du i vores sortiment smukke slibebælter. Vores slibebælter er lavet af materialer såsom læder og kanvas. Du bruger slibebælterne til at holde dine barberknive eller rageknive højpolerede. Har du brug for en slibestok, så finder du også det hos Thordal. En slibestok bruges til at holde barberknivene eller ragekniven knivskarp, så at sige. Med det rigtige udstyr sørger du samtidig for, at du bliver ved med at få flotte resultater med din barbering.

Meget mere end barbering

Thordal tilbyder meget mere end produkter til barbering. Står du for eksempel og mangler sakse til at gøre håret på hovedet lige så flot som din barbering, så finder du det her hos os. Thordal har masser af erfaring indenfor alt med klip. Du kan derfor trygt kontakte os og høre mere om, hvilke produkter, der passer bedst til dig. Vi har et kyndigt team, som står klar til at hjælpe dig. Alle fortjener et selvtillidsboost, og den rigtige klinge eller den rigtige saks, kan gøre det for dig. Du fortjener den allerbedste barbering.