Bolig

Professionel ejendomsmægler i Roskilde

Uanset om du vil sælge dit hjem eller leder efter et nyt, er bolighandel en vigtig beslutning for dig og din økonomi. Hos home Roskilde RO’s Torv finder du en respekteret og professionel ejendomsmægler i Roskilde, der kan hjælpe dig med at gøre din bolighandel sikker og tryg.

home’s dygtige ejendomsmæglere kan hjælpe dig med at gennemskue boligmarkedet og skaffe dig den bedste pris. Hvis du leder efter drømmeboligen, kan du få hjælp og vejledning til at finde det område og den boligtype, der passer bedst til dig og dit budget. De specialiserede køberådgivere beskæftiger sig udelukkende med at vejlede købere, der er på boligjagt i Roskilde. Derfor kan du roligt regne med en topprofessionel behandling med fokus på dine behov.

Sælg din bolig nemt, sikkert og effektivt

At sælge din bolig kan være frustrerende, tidskrævende og endda utrygt, hvis du ikke er godt inde i temperaturen på boligmarkedet lige nu. En god ejendomsmægler er din sikkerhed for en retfærdig handel.

home hjælper dig ved at tilbyde:

  1. Effektiv, lokal markedsføring. Din bolig får en unik eksponering i deres flotte boligudstilling i forretningen og på storskærmene mellem rulletrapperne på RO’s torv.
  2. Adgang til et opdateret køberkartotek. Ved at have adgang til både sælgere og købere, har ejendomsmæglerne det bedste udgangspunkt for at hjælpe dig med at finde det perfekte match.

Med professionel hjælp får du et langt mere trygt og effektivt salg. Du kan bestille en gratis salgsvurdering af din bolig på home’s hjemmeside allerede i dag.

Hvis du vil vide mere, skal du ikke tøve med at kontakte home til en uforpligtende snak med en ejendomsmægler om din boligsituation, og hvad de kan tilbyde netop dig. Du kan kontakte dem på telefon 38413500 eller komme forbi butikken på RO’s Torv 1, st. 233, 4000 Roskilde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *