teater og skoleudstyr

Robuste dansegulve til ethvert event

Står du og mangler et dansegulv til brylluppet eller skolefesten? Så kan du hos Sunstill finde et solidt udvalg af kvalitetsdansegulve, som er robuste og stærke, og som kan klare alle de dansene, glade mennesker. Vores dansegulve leveres i moduler og er nemme at sætte op.

Nemme dansegulve

Vores mobile dansegulve, som leveres i moduler af 95x95cm er utrolig nemme at håndtere. De sikres nemlig igennem et klik system. Det betyder, at du ikke skal stå og stresse over dine dansegulve, men at du hurtigt kan få glæde af dem til dit event. Du kan med vores moduler derfor også designe dit dansegulv lige sådan som du ønsker det. For nogen skal det bare være kvadratisk, men man kan også sagtens være mere kreativ med modulerne.

Tilbehør til dansegulve

Når du er færdig med at bruge dit dansegulv og den sidste dans er danset, så kan det være rart at have et sted at lægge dine moduler hen. Derfor sælger vi også transport- samt opbevaringsvogne, hvori du kan placere dit mobile dansegulv, når du ikke bruger det.

Flotte gulve

Et mobilt gulv er ikke nødvendigvis et grimt gulv, hvilket vores dansegulve beviser. Vores dansegulve kommer i et smukt parket med en robust og hårdfør toplakering, så du kan give den gas på gulvet uden at slide det ned. Derudover er der en afslutningskant på dansegulvet, som giver det et rigtig flot færdigt udtryk. Har du brug for råd og vejledning i forhold til dit mobile dansegulv, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også altid snakke med os og få et uforpligtende tilbud på dansegulve allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.