Fotograf

Sanne Berg Photography er din foretrukne fotograf i Aarhus

Hvis du er på udkig efter en professionel og dygtig fotograf i Aarhus, så kan du godt indstille søgningen – du er kommet til det rette sted. Hos fotograf Sanne Berg har vi siden 2004 foreviget smukke øjeblikke med børn, voksne og produkter. Vi er et hold af faguddannede fotografer med sans for æstetik og øje for detaljen. Derfor er du hos os garanteret naturlige og flotte billeder, hvor lys, vinkler og lokation går op i en højere enhed. Vi kan hjælpe dig med at formidle dit budskab visuelt, og vi vil med glæde være ansvarlige for alle dele af processen med fotoproduktionen medmindre, der er dele af den, du selv ønsker at stå for.

Mode-, produkt- og erhvervsfotografering

Vores mange årige erfaring som fotograf i Aarhus gør os i dag til eksperter i hele paletten af fotoopgaver, og vi brillerer inden for fashion, kids, produktfotografering og portrætter til erhverv. Vi har hjulpet mange virksomheder ud over rampen ved at synliggøre deres virksomhedsprofil gennem fotografering. Vi tager både stemningsbilleder, facadebilleder og erhvervsportrætter af virksomhedernes medarbejdere, som de efterfølgende kan anvende som markedsføringsmateriale – eksempelvis på deres hjemmeside, i kataloger og brochurer.

Vælg lokation eller benyt Sanne Berg Photography’s studie

Vi har vores eget professionelle fotostudie, som vi har tildelt navnet Raa Studio. Fotostudiet breder sig over intet mindre end 300 kvadratmeter, og det er placeret i Risskov i Aarhus. Raa Studio er ideelt til både små og store fotoproduktioner, og det kan iscenesættes præcist, som du vil have det – med kulisser, baggrundsruller og lignende efter dine ønsker. Hvis du foretrækker, at fotograferingen finder sted i dine egne lokaler, rykker vi gerne ud. Skal fotograferingen foregå et tredje sted, kender vi mange spændende og unikke fotolokationer i hele landet, og eftersom Sanne Berg er fotograf i Aarhus, har vi i særdeleshed kendskab til mange i denne by.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *