Arbejde

Skab god og glidende kommunikation med vejskilte

God kommunikation er alfa og omega. Med god kommunikation kan du sende signaler og beskeder til en modtager og på den måde komme ud med dit budskab. Også for modtageren er det en enorm fordel, hvis kommunikationen fungerer. Så har modtageren nemlig langt nemmere, ved at forstå budskabet og handle herefter.

Omvendt er dårlig kommunikation virkelig noget, som kan få tingene til at køre af sporet. Hvis kommunikationen er dårlig, kan det i bedste fald betyde, at modtageren bliver forvirret og ikke forstår, hvad der nu skal ske. I værste tilfælde kan det gøre modtageren så forvirret, at han eller hun rent faktisk ænder med at handle stik modsat af, hvad der var meningen. På den måde kan dårlig kommunikation ødelægge selv det mest velmenende foretagende.

Trafik, tegn og bedre parkering

Særligt i trafikken er det vigtigt at kommunikationen fungerer godt. Her kan det nemlig gå rigtig galt, hvis ikke kommunikationen er klar og tydelig. De fleste trafikanter har ingen intentioner om at udsætte nogen for fare eller overskride loven. De vil bare gerne fra A til B hurtigst muligt. Når de kommer frem, vil de gerne parkere bilen et sted, hvor den godt må holde.

Det kræver selvfølgelig, at der er skilte med tegn, som kan guide trafikanterne og samtidig gøre dem opmærksomme på fare og fartgrænser. Derfor er vejskilte essentielle. Heldigvis er vejskilte eksempler på perfekt kommunikation. De er nemlig virkelig simple at forstå og aflæse. Du behøver i virkeligheden ikke engang at kunne læse for at fatte, hvad et vejskilt betyder.

Hvis der er problemer med trafikken i et område eller på en bestemt vej, kan det ofte løses ved blot at forbedre skiltningen. Sætter man de rigtige vejskilte op, skal trafikanterne nok følge dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *