Værktøj og skilte

Skab sikker trafik med skilte

Hverdagens helte kommer i mange støbninger, former og farver. Det første du tænker på er sikkert ambulancereddere, politibetjente og militærfolk. Men hvad med færdselstavler? Uden diverse skilte og tavler så ville trafikken i længere være sikker. Tavlerne dirigerer trafikken og sørger for, at alle der færdes i den, ved hvad der sker længere fremme. Uanset om du er bilist, fodgænger og cykellist så har du stor gavn af at være bevidst om, hvad de enkelte tavler betyder. Det har nemlig enormt stor betydning for din sikkerhed. Det er derfor rigtig vigtigt, at både du og din familie holder jer opdateret på betydningen af diverse færdselstavler.

Sæt selv rammerne

Hvis du har din egen virksomhed, så er du selv ansvarlig for færdslen på din matrikel. Her kan du med fordel selv danne retningslinjerne ved hjælp af tavler og skiltning. Du kan for eksempel lave en fartgrænse, parkeringsforbud, forlange ensretning, oplyse op truckkørsel eller lign. Mulighederne er mange. Det bedste ved færdselstavler er, at de fungerer som et fælles sprog. Uanset hvor du er fra i verden, så forstår du de vigtigste tavlers betydning.

Pas på hinanden

Hvis du bor i et lukket eller privat boligområde, så kan tavlerne også bruges til at skabe mere tryghed. Det kan du gøre ved at oplyse om, at der er legende børn i området, at hunde skal være i snor, at du skal huske at tømme bilen, før tyven gør det osv. Det er både til gavn for dine naboer og din egen familie. Man kan ikke sætte en pris på, hvad sikkerhed er værd. Så hvis et skilt kan gøre en forskel, så er der stor garanti for, at dine naboer er med på at splejse om de mest nødvendige.