Værnemidler

Skab tryghed og sikkerhed med professionelle værnemidler fra Mundbind.nu

Det kan være svært at holde afstand og samtidig holde samfundet kørende. På trods af risiko for smitte, må frisører nu engang gå tæt på kunderne for at kunne klipper deres hår, læger må kigge nærmere på syge patienter og i myldretiden kan pladsen i den offentlige trafik hurtigt blive trang. Derfor er det godt, at der er et effektivt alternativ til afstanden – nemlig værnemidler fra Mundbind.nu.

Hos Mundbind.nu finder du et stort udvalg og lager af værnemidler i professionel kvalitet. Du finder blandt andet:

  • Mundbind af flere typer – og både stof og papir
  • Ansigtsvisirer
  • Mundvisirer
  • FFP2-masker
  • Dispensere til håndsprit
  • Hygiejniske plexiglasvægge til skranker og lignende

Du finder altså både værnemidler til personlig brug og til offentlig brug.

Vælg det rette værnemiddel til din situation

For langt de fleste vil det være tilstrækkeligt at købe en god pakke mundbind og have klar til hverdagens forskellige ærinder. Men meget personale i virksomheder, sundhedssektoren og servicebranchen er nødt til at bære værnemidlet i mange timer ad gangen. Og her kan et mundbind både blive ubehageligt og direkte umuligt at beholde på.

En anden løsning er et ansigts- eller mundvisir. Ansigtsviseret er monteret med en bred og komfortabel elastik omkring toppen af hovedet, og en tynd plastskærm dækker herved ansigtet og blokerer for udvekslingen af smittede partikler præcis ligesom et mundbind.

Mundvisiret er monteret med elastikker omkring begge ører, ligesom et mundbind, og har en lille holder på hagen, der holder en tynd plasticskærm på plads foran munden. På denne måde blokeres også for udveksling af partikler mellem bærerens og klientens luftveje.

Tag et kig i det store udvalg og find de rigtige værnemidler for din virksomhed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *