Landbrug

Skarpe priser på holdbare fodertrug til grise

På Hattingagro.dk har vi samlet et stort udvalg af solide fodertrug til grise, herunder også til smågrise. Vores priser hører til blandt Danmarks laveste, og derfor kan du hos os anskaffe dig fodertrug helt ned til under 100 kroner stykket. Vi har både runde fodertrug samt modeller, der er aflange og rektangulære. Det giver dig mulighed for at vælge et fodertrug, som passer til din stalds indretning samt til dine grises behov. Foruden formen skal du også beslutte dig for materialet – vi tilbyder fodertrug i rustfrit stål såvel som i plastik. Fælles for begge disse materialer er, at de er slidstærke og nemme at rengøre. Foruden klassiske fodertrug omfatter vores sortiment også både mælketrug og drikkeskåle, så både grisenes sult og tørst kan stilles.

Fordelagtig shopping på Hattingagro.dk

Når du vælger os som din leverandør af fodertrug til grise og andet landbrugsudstyr, kan du glæde dig over, at vi leverer dine varer kvit og frit, såfremt du køber for mere end 1500 kroner i vores webshop, som desuden holder åbent 24 timer i døgnet, så du kan handle præcist, når det passer dig. Vi stiler efter at levere dine varer inden for en hverdag efter, vi har modtaget din bestilling, dog kan leveringen i sjældne tilfælde tage op til tre hverdage.

Hattingagro.dk er din ekspert i landbrugsudstyr

Hatting Agro er en anerkendt landsdækkende virksomhed med hovedkontor i Horsens og afdelinger i hele landet. Vi har mange års erfaring med udvikling, produktion, salg og levering af landbrugsudstyr, og vi deler med glæde ud af den ekspertise, vi har tilegnet os igennem årene. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af fodertrug til grise eller vores øvrige landbrugsudstyr, så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 15 99 09 eller mail info@hatting-as.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *