Babyvægte

Smart babyvægt til din praksis

Hvis din babyvægt i din praksis er ved at være lidt for gammel, er det en god ide for dig at overveje, om du ikke skal købe en bedre. Der findes nemlig en række rigtig gode babyvægte i dag, der kan være med til at gøre, at du nemt kan få vejet de små børn af. Babyvægtene er alle lavet med en skål, hvor den lille nye kan ligge behageligt, og viser samtidig nemt og hurtigt, hvor meget barnet vejer. Det er ikke nødvendigt, at barnet ligger helt stille, for at du kan veje det. 

Et godt sted for dig at købe en babyvægt til din praksis er på webshoppen vaegteeksperten.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for vægte. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den helt rigtige. Det kan for eksempel være i forhold til, hvor meget den fylder, og hvor meget den skal kunne. 

Hvis du for eksempel både bruger din babyvægt i din konsultation, men også tager på hjemmebesøg, hvor du har brug for at veje de små børn, kan du vælge en mindre model, der er nemmere at have med rundt.

Hvis du kun skal have din babyvægt stående i konsultationen, kan du vælge en af de lidt større modeller, der både kan bruges til helt små børn, der skal ligge ned, og til større børn, der selv kan stå eller sidde. Skålen på vægten kan tages af og er nem at rengøre, når der har ligget et barn på den. Det gør den meget hygiejnisk og godkendt til medicinsk brug. 

Er du meget interesseret i at finde ud af, om din lille nye tager nok på, kan du købe en babyvægt til privaten. Der kan du hele tiden følge med i, om dit barn får det at spise, som han eller hun har brug for. Det kan være med til at give dig ro i maven at vide det.