Bolig

Sov godt på futoner

Er du også fan af den perfekte nattesøvn? Så bør du anskaffe dig en futonmadras. Den rigtige futonmadras er med til at sikre, at du vågner op frisk og veludhvilet efter en behagelig nattesøvn. Det ved de hos Blue Moon, som af samme årsag har sikret sig, at du hos dem kan vælge mellem et bredt udvalg af lækre og komfortable futonmadresser. Det er hvad end, du er på udkig efter en blød eller hård – eller den midt i mellem.

Ligegyldigt om du er til det traditionelle valg af futonmadres eller du er til de mere luksuriøse, så har Blue Moon futonmadressen til dig. Med traditionel menes der her den mere hårde model til dig, der ønsker et fast underlag. Modsat er luksusmodellen blødere. Denne madras indheolder nemlig flere lag af elastisk latex, bomuld, uld og kokosfibre for at skabe en blødere fornemmelse. Fælles for den traditionelle og den luksuriøse er dog, at de alle er valgt i et stirlent design, som passer ind i ethvert hjem.

Siden 1986 har Blue Moon arbejdet for den gode nats søvn. Derfor er det ikke tilfældige produkter, de har i sortimentet – hverken på hjemmesiden eller i deres showroom. Ønsker du at se deres store udvalg, er du altid velkommen til at besøge dem i deres showroom på Rosenørns Allé 2 i København. Her kan du få rådgivning i den rigtige futonmadras – såvel som til andre køb til din nattesøvn. Kan du ikke vente med at komme i kontakt med Blue Moon, er de dog også til at få fat i ved at ringe eller skrive til dem. Her kan et kompetent hold kontaktes på tlf. 33 13 01 31 eller på deres mail info@bluemoon.dk. Mailen bestræber de sig på at besvare indenfor 24 timer i hverdagene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *